top of page

Informationsblad 3 - 2022-03-20

KOM IHÅG

Extra stämma i Backatorps samfällighet tisdag 22 mars 2022, kl 19.00 i Kajutan (Backatorpsskolan).

Som tidigare meddelats är stämmans syfte är att ta ställning till att ansöka till Lantmäteriet om en omprövning av samfällighetens anläggningsbeslut. Detta är ett led i processen för att kunna installera elbilsladdning i radgaragen.


Observera att samtliga ägare till fastigheterna i samfälligheten kallas. För att delta i omröstning behöver du ta med fullmakt om bara en av två ägare av fastighet deltar. Du kan också rösta genom att ge en fullmakt till en granne. Blankett för fullmakt finner du i vår tidigare kallelse.

Ändring av regler för uthyrning av Backatorpet

Med anledning av skadegörelse i lokalen och att grannar blivit störda, måste vi ändra reglerna för uthyrning av vår gemensamma lokal. Fortsättningsvis hyrs Backatorpet inte ut till personer under 25 år och inte heller till personer som inte tillhör föreningen. För övrigt gäller samma regler som tidigare, se https://btorp.se/ för kostnad etc.


Ansning av häckar

Bild från Göteborgs stads hemsida

Styrelsen vill också påminna om att berörda fastighetsägare måste klippa buskar och häckar vid tomtgränserna, så att framkomligheten för räddningsfordon och snöröjning inte hindras, samt att växtligheten inte utgör någon trafikfara. Läs om din ditt ansvar som fastighetsägare på Göteborgs stads hemsida> gator vägar torg> ditt ansvar som fastighetsägare> häckar och buskage.


Inbrottsrisker

Tyvärr har det förekommit inbrott i några radgarage den senaste tiden. Styrelsen uppmanar er att inte förvara värdefulla saker i garagen. Samverka med grannar om du reser bort.


Samfällighetens årsmöte planeras till den 20 april 2022

Styrelsen för Backatorps samfällighet

4 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Informationsblad 7, 2024-09-05

Hösten närmar sig och ännu har vi några vackra soliga sensommardagar. I år verkar det bli mycket frukt på träden också. Några av er...

Informationsblad 6, 2024-06-11

Sommaren kom en stund med sol och värme, men också riktigt oväder med regn och åska. Nu hoppas vi på mer fint soligt sommarväder. Tanke...

Informationsblad 5, 2024-05-21

Äntligen blev det varmt och skönt väder. Det kan göra så att fler personer rör sig ute i området och barn leker utelekar. För att...

Comments


bottom of page