top of page

Informationsblad nr 9, 2023-11-23

Det börjar bli riktigt kallt ute och därmed också halt väglag. Det företag som anlitats, ILTRA, har nu startat sitt arbete med att lägga grus på vägarna i området När ev. snö kommer så ska också ILTRA ansvara för snöröjningen för oss boende.


Parkering av fordon Vi bör tänka på att inte parkera i områdets vändzoner, inte heller på gångvägar utan att snöröjaren ges möjlighet att genomföra sitt arbete så som det är tänkt. Vändzonerna måste också hållas fria för räddningsfordon men också för andra fordon som färdtjänst, taxi, sopbil etc. Parkera inte heller på gräsytorna då dessa nu är sköra och fordon kan ge hjulspår som senare måste åtgärdas. Besöksparkeringen kan användas av alla våra gäster. Städdagen Ett stort tack till alla som kom och var med på städdagen. En del arbete blev utfört bla. skedde en översyn av stora lekplatsen vid Backatorpet. Lekställningens olika delar kontrollerades och det som behövdes åtgärdades. Skyddsrumsdörren på Backatorpet funktionstestades och den fungerade. Kontroll/Rensning av hängrännor på Backatorpet utfördes, och ogräs rensades runt om i området. För kännedom också fanns ett lekredskap (gungdjur) som var trasigt vilket vi tagit om hand om för att se hur vi kan laga det. Fartguppen blev inplockade för vinterförvaring och kommer att placeras tillbaka under våren. Flera gupp kommer då att ha köpts in. Det utebord som finns vid Backatorpet har tagits in för vinterförvaring och placerats i förråd i garagelänga 5.

Årsmöte 2024 Tiden passerar fort och snart är det dags för ett nytt årsmöte som ska ske våren 2024.

Vi återkommer med datum för mötet men redan nu kan ni lämna in motioner i Samfällighetens brevlåda som finns vid Backatorpet senast den 1 februari 2024.


Projekt laddbox radgarage Information om laddboxen kommer i ett särskilt informationsblad. Projektet har fungerat väldig bra och en slutbesiktning kommer att ske i slutet av november.

Uthyrning Backatorpet Vill du hyra Backatorpet så kan du boka in dig hos Marie Heimersson marie.heimersson@btorp.se. I agendan på samfällighetens hemsida kan du se när Backatorpet är uthyrt. Prisuppgifter kan du hitta på samfällighetens hemsida https://btorp.se/boka-backatorpet/. Observera att det är viktigt att nyckel som lånats vid uthyrningen återlämnas vid anvisad tid för att inte drabba nästkommande hyresgäst vid hyra av backatorpet.

Styrelsen.

5 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Informationsblad 7, 2024-09-05

Hösten närmar sig och ännu har vi några vackra soliga sensommardagar. I år verkar det bli mycket frukt på träden också. Några av er...

Informationsblad 6, 2024-06-11

Sommaren kom en stund med sol och värme, men också riktigt oväder med regn och åska. Nu hoppas vi på mer fint soligt sommarväder. Tanke...

Informationsblad 5, 2024-05-21

Äntligen blev det varmt och skönt väder. Det kan göra så att fler personer rör sig ute i området och barn leker utelekar. För att...

コメント


bottom of page